search
top

Andreas Rønbeck

Tromsø-mannen Andreas Rønbeck (36) – med base i Bærum – har flere utgivelser bak seg som artist. Han debuterte med ”The Superwish Album” med jazzpop under artistnavnet Adrien på Park Grammofon (2005.) I 2009 fulgte han opp med elektro-pop albumet ”Bring The Summer,” denne gang under eget navn.

Rönbeck er nå aktuell med balladen “We Ride” (feat.Andrea Dahle) hvor Rønbeck og Dahle leverer en fin duett.
Se også opp for singelen “Bold Mistake” som kommer over påske. Låtens sound, punch og driv er ulikt alt Rönbeck har gjort tidligere

Med produsent Henrik Moy Askildsen bak spakene leverer Rönbeck med singel-dobbelen “Bold Mistake / We Ride” to markante sanger; et gjennomarbeidet produkt som bør vekke interesse hos folk flest. Rapid Records v. produsent Henrik Moy Askildsen (Andrea Dahle, Thom Hell) har gjort sitt ytterste for å gjøre sangene mest mulig tilgjengelige for et allment publikum, og spiselige for musikalske feinschmeckere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

top